JANE HARIDAT

Inspirational mentor/coach/trainer on spirituality, sexual power & vitality

Met hart en ziel ondersteun ik spirituele en ondernemende mensen om meer uit hun seksuele kracht te halen. Ik leer hen om Tantra in de zuiverste vorm in zichzelf te ervaren, waardoor ze nooit meer naar liefde buiten zichzelf hoeven te zoeken. Ze leren hoe ze hun ware innerlijke kracht kunnen leven. Hun relaties zijn gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde in plaats van behoeftevervulling. Ze genieten daardoor meer van hun liefdesleven. Tantra in the zuiverste vorm levert gelijkwaardige, sterke en liefdevolle relaties, gezonde families en een betere wereld op.

Unleash the power within!
Mijn gedrevenheid om een betere wereld te helpen te creëren door middel van heling van seksuele kracht is heel groot.
Ik ben mij, na zelf een seksueel misbruikverleden doorgewerkt te hebben, diep bewust geworden van wat seksuele kracht nu precies is. Ik weet nu dat het voor vrouwen de grootste manifestatiekracht is, juist omdat wij dragers van het leven zijn. Als geen ander draagt de vrouw deze levenskracht in zich. Het gaat niet meer om alleen de seks en het krijgen van kinderen.

Seksuele kracht is onze grootste potentie waarmee we onszelf kunnen leren helen, onze doelen manifesteren en mooie verhalen en kleurrijke schilderijen maken. Het maakt ons blij, gezond en gelukkig. Deze potentie wordt wereldwijd onderdrukt door seksueel geweld, geïnstitutionaliseerde schuld, schaamte en eerkwesties. Deze hebben ons niets anders dan een laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, afwijzing van onszelf, ons lijf en onze seksualiteit opgeleverd. En niet te vergeten miserabele seks en ongelijkwaardige relaties!

Seksueel geweld is een belangrijk onderdrukkingsmechanisme waarmee vrouwen wereldwijd klein gehouden worden. Het vernietigt haar eigenliefde, haar manifestatiekracht, haar innerlijke vrijheid. Terwijl de wereld haar hart, haar zachtheid, haar ontvankelijkheid, haar compassie, haar zorgzaamheid, haar creatief vermogen nodig heeft voor meer vrede en harmonie. Door seksuele kracht te helen leert de vrouw haar eigenliefde, innerlijke kracht en waarde kennen en belichamen. Dit is waar de wereld zo naar verlangt!

Be the change you want to see in the World( Mahatma Gandhi)
Deze reis heb ik afgelegd omdat ik weet dat ik zelf de verandering moet zijn die ik graag in de wereld zie. Mahatma Gandhi had absoluut gelijk! I have to walk my talk! Ik ben letterlijk gedoken in mezelf, ben elke pijn, elk gevoel van minderwaardigheid en afwijzing van mezelf, gebrek aan liefde en respect voor mezelf, schuld en schaamte op mijn seksualiteit en lichaam, aangegaan. Ik ben gekropen uit het slachtofferschap omdat dat mij nergens bracht, teveel pijn deed in mijn hele wezen en mij klein hield. Ik heb gekozen voor persoonlijk leiderschap omdat ik daardoor leiding over mijn leven kreeg. Ik koos voor mijn leven door het maken van hele grote keuzes.

Ik deed dat door te scheiden, mij los te maken van benauwende familie-, cultuur- en socialisatiestructuren. In 2012 kwam ik los van bezittingen door alles wat ik bezat te verkopen en naar Hawaii te gaan voor de verdieping van mijn spirituele ontwikkeling. Ik heb door mijn levenservaringen geleerd hoe met Ho’oponopono, de oude vergevings- en verzoeningsleer uit Hawaii te werken. In mijn praktijk gebruik ik Ho’oponopono en allerlei andere oefeningen om mijn klanten te helpen helen van hun blokkades. Zonder vergeving is echte genezing immers onmogelijk.

Ik heb mij wereldwijd spiritueel ontwikkeld. Ik mediteer veel, heb hierdoor mijn mediamieke gaven goed ontwikkeld. Ik ben heldervoelend en helderhorend.
Mijn intuïtie is heel sterk. Ik zie vaak beelden, kan direct contact maken met Goden, engelen en Meesters uit allerlei tradities. Deze gaven gebruik ik ook in mijn werk om mensen diepere inzichten te helpen krijgen zodat zij kunnen helen. Ook ondersteun ik mensen in hun rouwverwerking door contact te maken met hun overleden geliefden. Zij krijgen dan antwoord op hun onbeantwoorde vragen.

Barrieres en dieptepunten in mijn leven?
Mijn leven zit er vol van, maar ik ben innerlijk vrij door geworden.
Mijn levensmotto is dat elke barriere net zo groot of klein is als je zelf wilt dat het is. Van elk dieptepunt kun je een hoogtepunt maken door je eigenliefde en zelfrespect nog meer te ontwikkelen. Hierdoor vergroot je je eigenwaarde.

Vrouw-Zijn is Bewust-Zijn
Vrouw durven zijn en je Vrouw-Zijn durven leven is iets heel byzonders. Toen ik heel jong was vond ik het, door mijn nare ervaringen, vreselijk om vrouw te zijn. Maar juist door deze ervaringen weet ik nu hoe byzonder het is om Vrouw te zijn. Ik gun iedere vrouw dat ze ontdekt wat haar Vrouw maakt, hoe dat voelt en wat haar waarde is. De waarde van een Vrouw mag en kan door niemand bepaald worden. Daarom heet het Eigen-waarde.

Wat maakt mij Vrouw?
Mijn twee prachtige zonen, mijn behoefte om hun moeder te zijn, mijn compassie voor alles wat leeft, mijn sensuele en zachte lichaam, mijn baarmoeder, mijn mooie vulva, mijn emoties, mijn geilheid, mijn diepe innerlijke kracht, mijn onvoorwaardelijke liefde voor het leven en voor mensen, mijn momenten van verdriet, mijn intense en speelse seksuele kracht, mijn spontaniteit, mijn vrolijkheid, mijn overgangsverschijnselen, mijn behoefte aan complimenten en erkenning, mijn zelfrespect, mijn innerlijke wijsheid, mijn doorzettingsvermogen, mijn overlevingskracht, mijn kwetsbaarheid…

Shiva en Shakti leven in jou
Ontdek wat seksuele kracht is en hoe dat voelt. Weet dat het een Hemels geschenk is aan jou als jouw grootste kracht en dat je het vrij van schuld en schaamte mag leven. Het is Shiva en Shakti verenigd in jou…

In gesprek met Jane?

info@mahilaspowers.com
www.mahilaspowers.com

JANE HARIDAT

Lees ook het verhaal van...

 • Ranjeeta Doerga

  Ik ben Ranjeeta Doerga, 28 jaar oud, moeder van 2 kids (1 en 11 jaar), student Notarieel recht aan de Universiteit van Leiden en registergoed behandelaar in het notariaat. Als je terug rekent kom je er snel achter: ik was tienermoeder. Op mijn 16e werd ik zwanger van mijn oudste zoon.

 • Raihaana Ainoel

  Als kind van 14 ben ik seksueel misbruikt, mishandeld en bedreigd door een inmiddels voor moord veroordeelde man. Deze helse periode duurde 9 maanden. Ik kon het met niemand delen, want hij zou me vermoorden. Dat had hij immers ook met zijn ex gedaan. Haar lijk is niet meer gevonden.

 • Angela Nandpersad

  Ik begon mijn leven vol kleur, ik was vrolijk en creatief. Een meisje met dromen en toekomstplannen. Maar mijn dromen vervaagde en ik verloor al mijn kleur. Als ik terugdenk aan mijn jeugd, dan denk ik aan de kleur zwart.

 • Kaiden Ray Sewradj

  “Wordt het een jongen of een meisje?” Ik weet zeker dat die vraag ook werd gesteld aan mijn moeder toen ze zwanger was. Ik weet zeker dat ze toen ook vol trots heeft verteld dat haar eerste kindje een dochtertje werd. Toch is mijn moeder nu de trotse moeder van twee zonen.

 • REENA RAMBARATSINGH

  Vrij snel kwam ik er tijdens een bijbaan op een gerenommeerd advocatenkantoor achter, dat een juridische carrière mij geen voldoening zou bieden in het leven. Ik wilde MEER! Ik wilde mijn passie volgen: VISAGIE!

 • MAISHA EMILY NEUS

  Op 03-04-17 organiseerde ik de eerste demonstratie op het Onafhankelijkheidsplein in Paramaribo. Er kwamen rond de 1000 mensen. Inmiddels heb ik 13.000 volgers...

 • OLIVIA MARQUERITA DE SOUZA

  Ik groeide op in een gezin, waar een hoger beroep studie geen optie was, vanwege onvoldoende financiële middelen. Daardoor...

 • SHAREENA DWARKA

  De scheiding van mijn ouders viel zwaar. Ze waren net voorgoed naar Suriname gekomen en het werd een strijd om de kinderen...

 • ASMIE GENDARAM

  Ik zat middenin een scheiding en verloor toen ook mijn baan. De scheiding en het overlijden van Fatima was de druppel...

 • KABITA MAHADEW

  Toen mijn moeder plotseling een hartaanval kreeg en voor 80% hersendood werd verklaard moest ik ineens zelfstandig worden om...

 • DARSHANI KHODABAKS

  Ik ben in 2010 begonnen als model. Er werd altijd tegen mij gezegd dat ik de look van een model bezat en men vroeg waarom ik er....

 • SARITA PHERAI

Nog meer verhalen

Over Stichting JIYA

JIYA streeft ernaar vrouwen te ondersteunen in het verwezenlijken van dromen. Elke vrouw heeft een passie en elke vrouw wil deze kunnen ervaren, elke dag weer. Toch zijn er nog velen die dat jammer genoeg niet kunnen. Vanwege diverse omstandigheden: onderdrukking, onwetendheid, onzekerheid zijn nog maar enkele aspecten. Hoe gaan vrouwen hiermee om en op welke wijze doorbreken ze de taboes en belemmeringen?

Passion is sexy

Neem contact op